top of page

Wat moet er op? | Warmste kaarten

Bijgewerkt op: 5 nov. 2018

Fantastisch dat je de weg hebt gevonden naar de warmste kaarten! Maar je kan je terecht de vraag stellen "En nu, wat moet ik met die kaartjes?". Het zijn inderdaad niet de standaard verjaardags- bedankings-, of kerstkaarten, maar dat maakt ze niet minder nuttig! Integendeel, je kan ze net voor gelijk welke gelegenheid gebruiken! In deze post vind je alvast wat inspiratie om die (nu nog lege) achterkant in no-time vol te schrijven!


Deze kaart is de makkelijkste: je kan 'm namelijk versturen voor elke gelegenheid die jou aan het lachen maakt! Wat maakt jou gelukkig? Of waar begin jij spontaan door te lachen? Misschien is het één van de hilarische anekdotes binnen je vriendengroep of net een herinnering die je deelt met iemand bijzonder. Je kan dit kaartje gebruiken om iemand opnieuw te laten denken aan deze leuke herinnering (neem het van ons aan: mensen ontvangen graag een spontaan kaartje), maar je kan deze kaart natuurlijk ook gebruiken voor een 'klassieker' geval van kaartjes sturen. Je kan blij zijn dat iemand jarig is, bij de geboorte van een baby, bij een koppel dat gaat samen wonen of trouwen, of omdat iemand je geholopen heeft en je daardoor erg dankbaar bent! Kortom: there are many reasons to smile!


Alors, en français? Nee, op deze kaart mag je gerust in het Nederlands (of Gents, Limburgs, Antwerps,… ) schrijven! Heeft er iemand een topprestatie neergezet? Eindelijk afgestudeerd na (toch wel erg) lang studeren? Of is er iemand geslaagd voor het rijexamen? Ook hier zijn er ontelbaar veel gebeurtenissen die simpelweg formidable zijn en dus redenen genoeg om dit kaartje te sturen.


Tot slot onze favoriet: speels en geheimzinnig! Oh la la la, wie laat jij met deze kaart glimlachen? Je kan deze kaart, net zoals de twee andere, gebruiken omdat je ergens blij om bent, maar wat als je het eens anders zou aanpakken? Je kan deze kaart bijvoorbeeld ook gebruiken om iemand een vraag te stellen! Met de oh la la la bouw je een beetje spanning op en dan … BAM! Wil jij mijn getuige zijn? Wil jij meter worden?


Nu is het aan jou! Hoe creatief kom jij uit de hoek? Laat het ons weten en deel een foto van je postkaart met #paperitis op Instagram of Facebook!


Nog geen warmste kaarten in huis? Klik hier voor meer informatie over de actie en hoe je ze kan bestellen.

Commenti


I commenti sono stati disattivati.
bottom of page