top of page

Versterk

mooie momenten

met papier

Wil je iemand verrassen met een leuke kaart? Ben je op zoek naar een kaart om een cadeautje te vergezellen?  Of simpelweg -net zoals wij- een liefde voor papier?  

In de webshop vind je allerlei kaarten die we met veel zorg ontworpen hebben voor al deze gelegenheden. Al onze producten worden gedrukt op duurzaam en stevig papier zodat je er lang kan van genieten.​

Bij Paperitis proberen we mensen te laten glimlachen door onze ontwerpen te kenmerken met een duidelijke boodschap. Een glimlach kan een gevoel van erkenning weerspiegelen, maar evengoed een gevoel van steun, een gevoel van liefde of geluk. Of simpelweg omdat het grappig is natuurlijk ;)

... Dus wie geef jij een glimlach cadeau?

smile.png

Wij proberen jouw aankopen zo snel en goedkoop​ mogelijk bij jou te bezorgen. Hiervoor​ werken we samen met bpost en kan je je pakketje​ gemiddeld 2 tot 3 dagen na ontvangst van de betaling verwachten. Wij verzenden naar België & Nederland.

In de webshop kan je veilig betalen met iDeal, PayPal, Visa, MasterCard of via overschrijving. Deze betalingen verlopen allemaal via een beveiligde verbinding.

Papier staat uiteraard centraal in onze producten en wij hanteren hierbij een duidelijk duurzaamheidsbeleid. Zo streven we ernaar om uitsluitend te werken met FSC producten en trachten zoveel mogelijk gebruik te maken van gerecycleerd papier. Dit alles uiteraard onder een gegarandeerde kwaliteit.

Klik hier om onze verkooppunten te ontdekken. Je kan ons ook regelmatig vinden op beurzen en markten. Wil je weten waar? Neem dan een kijkje op onze Facebook- of Instagrampagina. Tot dan!

Wij houden van papier. Om niet te zeggen dat we er bijna verslaafd aan zijn. Paperitis. Ondanks dat een groot deel van ons leven digitaal verloopt, zijn we ervan overtuigd dat de belangrijke momenten in ons leven omgeven worden door papier. Zo worden deze mooie momenten gevierd of worden de mindere momenten ondersteund. Hoe dan ook, wij willen bijdragen aan het creëren van deze momenten. Op papier. Paper it is.

bottom of page