top of page

PAPERITIS

Wij houden van papier. Om niet te zeggen dat we er bijna verslaafd aan zijn. Paperitis. Ondanks dat een groot deel van ons leven digitaal verloopt, zijn we ervan overtuigd dat de belangrijke momenten in ons leven omgeven worden door papier. Zo worden deze mooie momenten gevierd of worden de mindere momenten ondersteund. Hoe dan ook, wij willen bijdragen aan het creëren van deze momenten. Op papier. Paper it is.

Klik hier om onze verkooppunten te ontdekken. Je kan ons ook regelmatig vinden op beurzen en markten. Wil je weten waar? Neem dan een kijkje op onze Facebook- of Instagrampagina. Tot dan!

PRINCIPES

Duurzaam

Papier staat uiteraard centraal in onze producten en wij hanteren hierbij een duidelijk duurzaamheidsbeleid. Zo streven we ernaar om uitsluitend te werken met FSC producten en trachten zoveel mogelijk gebruik te maken van gerecycleerd papier. Dit alles uiteraard onder een gegarandeerde kwaliteit.

Papierkeuze

Bij de keuze van ons papier staat niet alleen de duurzaamheid centraal, maar ook the look and feel. Vermits het grote belang dat wij hechten aan 'papier' op zich, kiezen wij zeer zorgvuldig de papiersoort uit voor elk product.

Elke keer opnieuw. Glanzend, mat, gestreken, ongestreken? Voor elk ontwerp maken we deze keuze om zo te komen tot een totaalproduct. 

Ontwerp

Naast de aandacht voor het papier, is er natuurlijk ook aandacht voor het ontwerp. In onze webshop bieden we uitsluitend eigen ontwerpen aan. Dit heeft ook als gevolg dat elk product onze eigenheid weerspiegelt. Bij Paperitis betekent dit eenvoudige kaarten met een duidelijke boodschap.

We willen met onze producten de mooie (of soms ook minder mooie) momenten op een positieve manier versterken. Vandaar is ons voornaamste streven een glimlach op mensen hun gezicht te toveren, zelfs al is het maar een kleine grijns. Een glimlach kan een gevoel van erkenning weerspiegelen, maar evengoed een gevoel van steun, een gevoel van liefde of geluk. Of simpelweg omdat het grappig is natuurlijk ;)

Persoonlijk

Onze doorgedrevenheid om elk aspect van onze producten in eigen handen te hebben, zorgt er ook voor dat wij persoonlijk kunnen werken. Heb je vragen over een van de producten? Of wens je graag iets gelijkaardig, maar toch met een persoonlijk detail? Er is veel mogelijk. Wij zijn altijd bereikbaar voor vragen of suggesties.

CONTACT

2200 Herentals - België

info.paperitis@gmail.com  |  BE 0700.588.141

Contact

Bedankt! Bericht verzonden.

bottom of page